Praktijk

Onze praktijk richt zich met name op de behandeling en begeleiding van kinderen.

Er wordt op verschillende locaties ergotherapie geboden aan kinderen. Daarnaast is het in sommige gevallen noodzakelijk dat de therapie thuis gegeven wordt. Dit is afhankelijk van de ernst van de hulpvraag en de oorzaak hiervan.

Vaak vindt een intake plaats op de praktijk, waarna verder gekeken wordt wat er nodig is. Een observatie op school of thuis is ook altijd mogelijk.

Wie ben ik?

Foto Janneke KL

Janneke van den Brink

Ik ben Janneke van den Brink en sinds september 2007  afgestudeerd en werkzaam als ergotherapeut. Altijd al heb ik met kinderen gewerkt, in eerste instantie op verschillende locaties in loondienst, later via mijn eigen praktijk.
Sinds 2009 bestaat de praktijk en inmiddels wordt er vanuit verschillende locaties ergotherapie aangeboden. Ik heb gevolgd en volg nog regelmatig cursussen die relevant zijn om de kinderergotherapie op het hoogste niveau te kunnen blijven geven. Ik heb ervaring met het werken met kinderen met verschillende diagnoses, zoals ADD, ADHD, DCD en epilepsie. Naast het behandelen van kinderen met alledaagse problematiek begeleid ik ook aanvragen voor hulpmiddelen. Zowel voor kinderen die een aangepaste tafel en/ of stoel nodig hebben in de klas alsook bijvoorbeeld een loopwagen of statafel voor kinderen met een meervoudige beperking.

Naast het werk in de praktijk en het volgen van cursussen zorg ik dat kwaliteit lever door:

✤  Lid te zijn van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland onder nummer 215640

✤  Geregistreerd te zijn in het kwaliteitsregister paramedici onder nummer 39908926190

✤  Lid te zijn van verschillende regiogroepen

✤  Het volgen van relevante cursussen, workshops, opleidingen en symposia.

 

KP logo

De therapeuten van J.W. ergotherapie staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici